Masca de protecție devine obligatorie în mai multe spații publice deschise din Bistrița-Năsăud

 -  -  1640Masca de protecție va fi obligatorie în mai multe spații publice deschise din Bistrița-Năsăud, a anunțat, joi, prefectul Stelian Dolha.

Decizia a fost adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele de pe raza administrativ-teritorială a județului Bistrița-Năsăud, care au vârsta de minim 5 ani, în spații publice deschise în care există aglomerări de persoane”, a anunțat prefectul Stelian Dolha, joi, într-o conferință de presă.

Acesta a mai adăugat că măsura se aplică în piețe, târguri, oboare.

Aici intră piețele agroalimentare, târgurile de produse tradiționale, târgurile de mașini, vânzare de produse în aer liber și altele asemenea, precum și în zonele de îmbarcare și așteptate, adică în stațiile de autobuz, autocar, gări și autogrări și platformele industriale. În momentul în care suntem în aceste zone, trebuie să purtăm mască obligatoriu”, a mai spus prefectul.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu completează că măsura se va aplica, cel mai probabil, de vineri – 7 august.

În prezent, potrivit măsurilor adoptate pe durata stării de alertă, purtarea măștilor de protecție este obligatorie în spaţiile publice închise, în spaţiile comerciale, în mijloacele de transport în comun sau la locul de muncă.

Masca devine obligatorie în mai multe spații publice deschise din Bistrița-Năsăud.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Joi, 6 august 2020
0 notes
765 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *