Din Bistrita

Mașină condusă de un minor drogat, implicată într-un accident produs pe o stradă din Bistrița

 -  - 


Un accident rutier soldat cu rănirea mai multor tineri a avut loc duminică pe strada Zăvoaie din municipiul Bistrița. Polițiștii Biroului Rutier au intervenit la fața locului și au stabilit că o mașină condusă de un minor aflat sub influența drogurilor a intrat într-un stâlp de electricitate.

”Un autoturism condus de un tânăr de 16 ani, din Bistrița, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a trei pasageri, aceștia necesitând ulterior acordarea de îngrijiri medicale. La momentul intervenției polițiștilor șoferul nu a fost găsit la locul producerii accidentului, acesta revenind la scurt timp. În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul a fost negativ. Testarea cu aparatul drugtest a indicat însă faptul că tânărul consumase substanțe psihoactive. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul ca șoferul nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat de unul dintre pasageri, un tânăr de 17 ani”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unu vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, părăsirea sau modificarea locului accidentului și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

269 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.