Eveniment

Mașină furată din Germania, depistată de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud

 -  - 


O mașină furată din Germania a fost depistată de polițiștii din Bistrița-Năsăud, care au stabilit că autoturismul se află în posesia unui tânăr de 19 ani din județul Mureș. 

”La data de 14 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat şi indisponibilizat un autoturism care figura ca fiind sustras din Germania, din luna octombrie 2021. Autoturismul în cauză se afla în posesia unui tânăr de 19 ani, din judeţul Mureş, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultatul faptul că tânărul ar fi întocmit în fals un contract de vânzare/cumpărare din care să rezulte că l-ar fi achiziţionat de la proprietarul din Germania, menţionat în documentele de înmatriculare ale acestuia”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăinuire şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Polițiștii, în cooperare cu autorităţile judiciare din Germania, cobtinuă cercetările în vederea documentării faptelor şi tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

170 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.