Maşină în care se aflau două persoane, lovită de tren

 -  -  1360


Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud informează că un accident feroviar s-a produs în zona trecerii la nivel cu calea ferată situată la ieșire din cartierul Unirea spre Livezile.

Din primele date reiese că un autoturism a fost lovit de tren. Două persoane se aflau în mașină.

Cei doi pasageri nu sunt blocați în mașină. Intervenția este în dinamică”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului intervine modulul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

ACTUALIZARE 1

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

”Cele două persoane din autovehicul nu au nevoie de îngrijiri medicale. Circulația feroviară nu a afectată. Trenul cu cei aproximativ 15 pasageri și-a continuat deplasarea”, a mai transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

”În această seară, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Agronomului, din localitatea Unirea, trenul regio nr.15828, care circulă pe relația Bistrița- Bistrița Bârgăului a surprins în gabaritul căii ferate și a acroșat o autoutilitară a cărei șofer nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, simplă, fără bariere”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Totodată, nu a fost afectat traficul rutier și feroviar, trenul reluându-și deplasarea la scurt timp după impact.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Gorj, a fost testat cu aparatul etilotest-rezultatul fiind negativ. Acesta a fost sancționat contravențional de polițiștii Biroului Rutier (cuantumul amenzii fiind de 1.305 lei).

0 notes
485 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *