Mașină încărcată cu articole de îmbrăcăminte contrafăcute, oprită în trafic de polițiști; hainele au fost confiscate

Un autoturism în care se aflau mai bine de 200 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute a fost oprită în trafic de polițiștii din Bistrița-Năsăud, la volanul mașinii aflându-se un bărbat din județul Ialomița. Marfa, care urma să fie vândută în târgurile din județ, a fost confiscată.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, mașina a fost oprită în timpul unui control efectuat de polițiști pe DN 17, în localitatea Ciceu-Mihăiești.

”Ieri, 13 octombrie, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au oprit pentru control, pe Drumul Național 17, în Ciceu-Mihăiești, un autovehicul condus de un bărbat de 69 de ani, din Ialomița, care transporta articole de îmbrăcăminte contrafăcute. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta 215 articole de îmbrăcăminte care poartă reprezentări grafice ce indică mărci notorii, identice sau similare cu mărcile larg cunoscute în România, pentru care nu deținea documente de proveniență și pe care intenționa să le comercializeze în cadrul unor târguri, pe raza județului Bistrița-Năsăud”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Toate articolele vestimentare au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice continuă cercetările în acest caz.