Măsuri speciale impuse operatorilor serviciilor de taximetrie. S-a redus și numărul mașinilor din teren

 -  -  3


Ținând cont de evoluția actuală a cazurilor de infecție cu noul tip de coronavirus, operatorii serviciilor de taximetrie din municipiul Bistriţa sunt nevoiți să adopte măsuri speciale.

Astfel, printr-o decizie a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, operatorilor serviciilor de taximetrie din Bistrița li s-a cerut să separe zona șoferului de zona pentru clienți.

O altă măsură a fost să le cerem firmelor de taximetrie să doteze mașinile cu o perdea, un paravan de protecție. În primul rând este protejat șoferul“, a declarat viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, într-o emisiune moderată de Cristian Berari.

Viceprimarul mai afirmă că a discutat deja cu toți operatorii și susține că a primit asigurări că în mașinile care sunt în lucru în prezent au fost implementate aceste măsuri de prevenție.

De asemenea, Cristian Niculae a completat că, ținând cont de contextul epidemiologic actual, firmele de taximetrie din Bistrița au redus numărul autoturismelor cu care lucrează în teren. “S-a redus la un sfert numărul mașinilor cu care operează. Deci din cele aproape 400 de taxiuri pe care le avem la nivelul municipiului Bistrița mai operează circa 120“, a mai adăugat viceprimarul.

Sursa citată mai precizează că pe parcursul acestei săptămâni se vor efectua și controale.

“Vom verifica, în cursul acestei săptămâni, ca toate mașinile de taxi să respecte măsurile de prevenție impuse de Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență“, a spus Niculae.

3 recommended
0 notes
345 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *