Material lemnos fără documente legale, confiscat de poliţişti şi reprezentanţi ai Găzii Forestiere

 -  -  11067


O cantitate de aproximativ 4 metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 2.800 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţişti şi reprezentanţi ai Găzii Forestiere, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”La data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza oraşului Sângeorz-Băi. Astfel, a fost depistat şi oprit în trafic un bărbat de 51 de ani, din oraş, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta aproximativ 4 metri cubi de cherestea fără documente legale de provenienţă”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cuantumul sancţiunii fiind de 2.000 de lei. În plus, ca măsură complementară, oamenii legii au dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos, în valoare 2.832 lei.

1 notes
192 views
bookmark icon

One thought on “Material lemnos fără documente legale, confiscat de poliţişti şi reprezentanţi ai Găzii Forestiere

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *