Cum a fost meciul spectacol: Gloria Old Boys vs. Liga Legendelor! Consiliul Județean asigură o finanțare de 400.000 de euro pentru echipa de Liga a 3-a!

 -  -  11245


Pe un stadion cu 3.000 de spectatori, Gloria 2018 și-a prezentat lotul cu care va evolua în Liga a 3-a. Cu această ocazie a avut loc un meci demonstrativ între Gloria Old Boys și Liga Legendelor.

A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă. Publicul i-a văzut la treabă pe Dorinel Munteanu, Viorel Moldovan, Florian Prunea dar și pe vedetele locale: Valer Săsărman, Cervenski, Aurel Nalați,Titi Voica, Ilie Lazăr, Dorel Zegrean, Costel Câmpeanu.

De asemenea, au jucat și lupii (mai) tineri: Lucian Sănmărtean, Sergiu Mândrean, Sergiu Costin, Călin Albuț.

Ionuț Simionca a făcut TOTUL pe barba lui, fără bani publici! S-au implicat sponsorii!

Sponsorii principali ai acestui eveniment au asistat la meci din tribuna VIP. Fundația Impact s-a ocupat de acest eveniment, conceput și co- finanțat de Ionuț Simionca.

Au susținut acest eveniment: Îndemânarea, Centana, Imob Rapid, Drink Store, Casa Ema, Lordinu, TransMixt, Open Consult, Crama Jelna, SilPeter,

Echipe

Jucătorii au luat prea-n serios meciul și a cam lipsit spectacolul: faze, preluări, driblinguri, incursiuni. Toate aceste condimente au cam lipsit și fundașii au strâns la fiecare fază. De dragul show-ului, jucătorii se puteau invita la joc și publicul ar fi asistat la 5-6 goluri. Minim!

Atmosferă și spectatori:

Tribuna 1 a fost arhiplină. Aproximativ 3.000 de spectatori au asistat la meciul de demonstrativ. Publicul a aplaudat fazele importante și au admirat fotbalul de clasă al foștilor jucători.

Atmosfera a fost întreținută de crainicul stadionului, care a făcut scurte prezentări ale jucătorilor și a încercat să anime atmosfera.

S-a cântat imnul național, s-a ținut un moment de reculegere pentru personajele Gloriei, un moment emoționant al acestui eveniment.

Înainte de începerea meciului, jucătorii au aruncat tricouri în tribune, iar copiii s-au bucurat din plin de acest gest.

S-a simțit dezvățul pentru fotbal și publicul a fost cam moale. Nu s-a scandat la unison, NU s-a cântat, a lipsit galeria, cu fanioane, steaguri, vuvuzele etc.

Condiții de joc

Vremea a fost perfectă pentru fotbal și gazonul a arătat impecabil. Stadionul  per ansamblu NU arată grozav: există infiltrații la nivelul tribunelor, betonul se macină, scaunele sunt învechite.  Investiții majore NU se pot realiza, deoarece stadionul se află-n vânzare. Singura salvare: cumpărarea stadionului de autoritățile locale sau județene. Sumele vehiculate: 7-8 MILIOANE de euro, dar în urma negcierilor se poate ajunge la sume rezonabile, suportate din bani publici.

Buget de 400.000 de euro pentru Gloria, în Liga a 3-a! Promovarea în Liga 2-a NU e obiectiv, zic oficialii!

Bugetul echipei NU  a fost aprobat momentan, dar sumele promise ar fi de 400.000 de euro pentru acest sezon. Proectul de hotărâre va intra-n dezbatrea Consiliului Județean i va fi supus la vot.

Meciul poate fi urmărit pe înregistrarea LIVE + comentarii, la link-ul

1 notes
370 views
bookmark icon

One thought on “Cum a fost meciul spectacol: Gloria Old Boys vs. Liga Legendelor! Consiliul Județean asigură o finanțare de 400.000 de euro pentru echipa de Liga a 3-a!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *