Mesaj de condoleanțe: caporalul Răzvan Păduraru a făcut infarct la serviciu! Dumnezeu să îl ierte!

 -  -  231446


Viața ne oferă cele mai frumoase momente, dar și cele mai grele lovituri, iar moartea nu ne întreabă când să vină. Pentru că nebănuite sunt căile lui Dumnezeu.

w12

w11

w33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așa se face că ieri, 14.04.2016, a plecat dintre noi caporalul din cadrul UM 02110 Bistrița Șoimii Carpaților, Păduraru Răzvan, la vârsta de doar 38 de ani. Un barbat puternic, tânăr, cu o viață frumoasă, cu o familie iubitoare și prieteni pe măsură, dar Dumnezeu a decis că misiunea lui Cristi printre noi a luat sfârșit.

 

w3

w4

 

 

 

 

 

 

 

 

w1Militar de profesie, Răzvan a făcut față cu brio la 5 misiuni in Kosovo, Irak si Afganistan și era un camarad respectat de colegi. Aflat la locul de muncă, inima lui a încetat sa mai bată, brusc. Tot efortul medicilor de a-l salva a fost în zadar. A lăsat în urmă o soție ce îl va plânge mult timp de acum încolo și o familie îndurerată. Un pescar desăvârsit, prietenii îi vor simți lipsa și îsi vor aminti cu drag de povestioarele și glumele lui. Dumnezeu îi ia la El mult prea devreme pe cei buni la suflet.

Cei ce vor să își ia rămas bun de la Răzvan sunt așteptați la capela de pe strada Tărpiului, înmormântarea având loc duminică începând cu orele 13.00.

Dumnezeu să îl ierte! Condoleanțe familiei.

 

 

23 notes
571 views
bookmark icon

23 thoughts on “Mesaj de condoleanțe: caporalul Răzvan Păduraru a făcut infarct la serviciu! Dumnezeu să îl ierte!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *