Mesaj de la Doina Pană! Încearcă să “se scoată”, după ce a tras mai multe persoane în jos, cu scandalul otrăvirea de campanie! Felicia Szucs + Radu Moldovan și milionarii din afacerile cu lemn au fost menționați “pe surse” și Pană zice că NU e vina ei!

 -  -  62928


Doina Pană a transmis redacției “Ziar de Bistrița” un mesaj prin care explică faptul că ea NU a menționat nicio personă ca fiind suspect în dosarul otrăvirii cu mercur! Referitor la presuusa implicare a șefei de cabinet, Felicia Szucs, Radu Moldovan și a milionarilor din județ cu interese pe zona exploatării lemnului, Pană declară că ar fi simple speculații… Fostul ministru spune că îi va da în judecată pe cei care vor INTOXICA opinia publică prin asocierea unor persoane din cu acest scandal.

“Având în vedere speculațiile preluate din alte publicații de către ziarul dumneavoastră referitor la cazul meu, mă simt obligată să fac următoarele precizări:

În nicio împrejurare, intervenție publică sau interviu, NU am indicat vreo persoană ca fiind suspect în ceeace privește dosarul meu aflat pe rolul DIICOT. Orice nume care a apărut în mass-media ca potențial implicat în cazul meu, reprezintă o speculație ce aparține exclusiv autorilor respectivelor articole și nicidecum nu este susținut de vreo declarație ce-mi aparține.

Din respect pentru ancheta în curs nu am făcut nicio speculație vizavi de acest caz.

Resping cu fermitate orice interpretare care să inducă ideea că fosta mea șefă de cabinet sau oricine altcineva ar fi fost indicați de mine ca fiind implicați în acest caz.

Fiind o cercetare în rem, este firesc să fie chemate la declarații persoanele care au fost în preajma mea, însă acest lucru nu înseamnă că ele sunt vinovate!

Eu nu am invinuit nicio persoană și informez prin intermediul dumneavoastră pe toți cei care vor continua să susțină că am făcut acest lucru că îmi rezerv dreptul de a-i acționa inclusiv în instanță. Am incredere că la finalul anchetei vor fi trimiși în judecată cei vinovați. Până atunci, așa cum am tăcut mai bine de un an, n-am să mai dau nicio declarație.” – a transmis Doina Pană.

Citiți și:

SCANDAL în PSD, la nivel județean? Doina Pană vs. Radu Moldovan! Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei sugerează că Radu Moldovan ar fi părtaș la otrăvirea Doinei Pană! Conspirație sau Aberație?

 

6 notes
2053 views
bookmark icon

2 thoughts on “Mesaj de la Doina Pană! Încearcă să “se scoată”, după ce a tras mai multe persoane în jos, cu scandalul otrăvirea de campanie! Felicia Szucs + Radu Moldovan și milionarii din afacerile cu lemn au fost menționați “pe surse” și Pană zice că NU e vina ei!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *