Mesaj RO-ALERT: Nivelul de răspândire SARS-CoV-2 în orașele Bistrița și Năsăud și în alte 8 comune din județ este ridicat. ”Respectați cu strictețe măsurile”

 -  -  11141


Locuitorii județului Bistrița-Năsăud au primit, joi după-amiază, un mesaj prin sistemul RO-ALERT prin care sunt avertizați că rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este ridicată în orașele Bistrița și Năsăud și în alte opt comune din județ.

Pe lângă Bistrița și Năsăud, rate mari de infectare se înregistrează și în comunele Șintereag, Salva, Rodna, Negrilești, Runcu Salvei, Lechința, Nimigea și Rebrișoara.

În aceste condiții, populației i s-a transmis că masca de protecție este obligatorie în toate spațiile deschise. De asemenea, autoritățile fac apel la locuitorii județului Bistrița-Năsăud să respecte măsurile de distanțare fizică și să evite aglomerațiile. Totodată, măsurile sanitare trebuie respectate cu strictețe, se mai arată în mesaj.

1 notes
266 views
bookmark icon

One thought on “Mesaj RO-ALERT: Nivelul de răspândire SARS-CoV-2 în orașele Bistrița și Năsăud și în alte 8 comune din județ este ridicat. ”Respectați cu strictețe măsurile”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *