Mesajul lui Ionuț Simionca pentru toți românii care muncesc în Italia!

 -  -  1149


De la tribuna Parlamentului, Ionuț Simionca a transmis un mesaj către românii care muncesc în Italia. Deputatul PMP cere autorităților să acționeze cu fermitate pentru protecția românilor.

“Dragi bistrițeni din Italia, sunt sigur că împreună vom trece și peste acest necaz.

Îmi exprim toată solidaritatea față de bistrițenii plecați de acasă la muncă în Italia, prinși, fără voia lor, în capcana epidemiei de coronavirus care a dus la pierderea de vieți omenești și la punerea sub carantină a mai multor orașe. Nimic nu mă bucură mai mult, în aceste zile, decât să aud la știri că NU există victime sau suspecți printre români – nici în Nordul Italiei și nici acasă, în țară.” – a declarat Simionca.

Dragi bistrițeni din Italia, sunt sigur că împreună vom trece și peste acest necaz Îmi exprim toată solidaritatea față de bistrițenii plecați de acasă la muncă în Italia, prinși, fără voia lor, în capcana epidemiei de coronavirus care a dus la pierderea de vieți omenești și la punerea sub carantină a mai multor orașe.Nimic nu mă bucură mai mult, în aceste zile, decât să aud la știri că nu există victime sau suspecți printre români – nici în Nordul Italiei și nici acasă, în țară.Pericolul însă nu a trecut, motiv pentru care cer autorităților române să acționeze cu fermitate pentru limitarea răspândirii coronavirusului și pentru protecția românilor, oriunde s-ar afla ei.În opinia mea, românii din Italia au tot dreptul să vină acasă, unde riscul de de expunere la coronavirus este mai mic.Vă asigur că niciunul dintre românii plecați la muncă în străinătate pentru a aduce bunăstare familiilor lor din țară nu ar vrea să își îmbolnăvească mama, soția sau copiii din România.Tocmai de aceea, statul român trebuie să intre în dialog cu aceștia și să le ofere informații și să impună reguli la intrarea în țară, astfel încât extinderea epidemiei să nu fie posibilă.Nu în ultimul rând, sunt necesare și unele măsuri active de sprijin, cum ar fi distribuirea de măști de protecție, pe care oamenii nu și le mai pot procura din farmacii sau din alte magazine specializate.

Publicată de Ionut Simionca pe Marţi, 25 februarie 2020

Deputatul PMP cere Statului să intervină cu fermitate!

“Pericolul însă nu a trecut, motiv pentru care cer autorităților române să acționeze cu fermitate pentru limitarea răspândirii coronavirusului și pentru protecția românilor, oriunde s-ar afla ei.

În opinia mea, românii din Italia au tot dreptul să vină acasă, unde riscul de de expunere la coronavirus este mai mic. Vă asigur că niciunul dintre românii plecați la muncă în străinătate pentru a aduce bunăstare familiilor lor din țară nu ar vrea să își îmbolnăvească mama, soția sau copiii din România.

Tocmai de aceea, Statul român trebuie să intre în dialog cu aceștia și să le ofere informații și să impună reguli la intrarea în țară, astfel încât extinderea epidemiei să nu fie posibilă.” – a declarat Simionca.

ionut simionca

“Nu în ultimul rând, sunt necesare și unele măsuri active de sprijin, cum ar fi distribuirea de măști de protecție, pe care oamenii nu și le mai pot procura din farmacii sau din alte magazine specializate.” – a completat Simionca.

0 notes
274 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *