Meteo.BN: Cea mai rece dimineață la Bistrița. Ce urmează

În municipiul Bistrița, mercurul din termometre a coborât, duminică dimineața, sub pragul de zero grade Celsius, potrivit Meteo.BN.

– 2.7°C la Bistrița, în cea mai rece dimineață a toamnei 2023. La noapte, surpriză, primim fulgi de nea! Va ninge slab, inclusiv în zonele joase de relief, la o temperatură care se va situa în jurul a 0°C!”, a transmis Meteo.BN.

Pe de altă parte, Meteo.BN precizează că iarna a pus deja stăpânire pe zonele înalte ale județului, de peste 1000 de metri altitudine.

Conform prognozei ANM, ”valorile termice diurne vor scădea până spre valori în jurul a 5 grade în 19 noiembrie. Ulterior, mediile maximelor vor crește până spre 9…10 grade, în perioada 20 – 22 noiembrie, apoi până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni vor oscila ușor de la o zi la alta și vor fi cuprinse între 4 și 7 grade. Mediile minimelor vor avea un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel că, vor crește până spre 5…6 și apoi vor scădea până spre 0 grade în data de 20 noiembrie. Ulterior, mediile minimelor vor scădea treptat până spre -2 grade, în 26 noiembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mare în zilele de 15 și 16 noiembrie, apoi în zilele 18, 19, 22, 23 și 24 noiembrie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *