Meteorologii avertizează că în Bistrița-Năsăud va continua să ningă. Se acţionează în continuare pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului

 -  -  5309


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ninsori, valabile pentru câteva judeţe din Transilvania şi Muntenia, până la ora 12:00.

Potrivit meteorologilor, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş va continua să ningă şi local se va depune strat de zăpadă de 10-20 centimetri.

În acest context, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud precizează că utilajele de deszăpezire continuă să acționeze astfel încât să se asigure condițiile pentru buna desfășurare a traficului.

Numai pe timpul nopții de duminică spre luni, mai exact în ultimele 12 de ore, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru curăţarea drumurilor şi combaterea poleiului, astfel:

– pe drumurile naţionale au acţionat 26 de utilaje cu 120 de tone material antiderapant.

– la nivelul drumurilor judeţene au acţionat 41 utilaje cu 480 tone material antiderapant.

La ora actuală circulația se desfașoară în condiții de iarnă și pentru a evita evenimente nedorite în trafic este important să circulați cu prudență.

5 bookmark
0 notes
34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.