Metodă de CIORDIT prin îmbrățișare! Un hoț a fost prins de polițiști, după ce a FURAT din buzunare prin metoda : “Servus, uncheșule NU ne-am văzut demult… hai să te strâng în brațe!”

 -  -  2094


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au identificat autorul a două infracțiuni de furt, au recuperat prejudicii de aproximativ 3.500 de lei și au descoperit o nouă metodă de operare pe care v-o supunem atenției, ca să nu deveniți victime. Un bărbat din Rebrișoara a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în data de 14 martie a.c., în timp ce se afla pe raza orașului Năsăud, i s-a sustras suma de 2.000 de lei, bani pe care îi avea în buzunarul interior al unei haine. În aceeași zi, polițiștii din Beclean au fost sesizați despre faptul că un bătrân de 81 de ani, din Chiochiș, care se afla în apropierea sediului unei bănci din Beclean a rămas fără portmoneul în care avea suma de 1.315 lei.

 

Metoda de furt: îmbrățișare rapidă, pe motivul revederii după mulți ani!

Anchetele penale desfășurate de polițiștii specializați în investigații criminale din Năsăud și Beclean au scos la iveală o nouă metodă de operare. Astfel, din investigațiile efectuate a rezultat faptul că, păgubitul scoate o sumă de bani de la bancomat, pe care o pune în portofel, în buzunarul interior al hainei.

La scurt timp, este oprit pe stradă de către o persoană care pretinde că au în comun o cunoștință care este bolnavă și care îi transmite salutări și îmbrățișări. În momentul în care se apropie suficient, sustrage banii, fără ca păgubitul să-și dea seama. La un moment dat, când vrea să plătească ceva, își dă seama că-i lipsesc banii și anunță Poliția.

Le-a dat banii ÎNAPOI!

La data de 16 aprilie a.c., în urma activităților de cercetare penală desfășurate în cadrul dosarului penal deschis, polițiștii din Năsăud și Beclean l-au identificat pe un bărbat de 47 de ani, din Deva, județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor. Acesta și-a recunoscut faptele și a restituit păgubiților banii.

0 notes
1219 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *