Microbuz din Republica Moldova, implicat într-un accident pe DN 17

 -  -  31179


Un microbuz din Republica Moldova, în care se aflau mai mulți pasageri, a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime.

”Conform verificărilor efectuate la fața locului, pe drumul național 17, în Josenii Bârgăului, la intersecția cu drumul județean 172D, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 60 de ani, din Spermezeu, ar fi încetinit pentru a efectua un viraj spre stânga pe drumul județean și a fost colizionat de un microbuz care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat de 56 de ani, din Republica Moldova”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, toate persoanele implicate au refuzat transportul la spital.

Primăria Josenii Bârgăului a pus la dispoziția pasagerilor microbuzului un spațiu de cazare temporară, unde aceștia vor rămâne până ce li se va asigura un alt mijloc de transport pentru a-si continua deplasarea în Republica Moldova.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pe parcursul intervenției, pentru aproximativ 30 de minute, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dirijat circulația, în zonă s-a circulat alternativ, pe o bandă.

3 notes
304 views
bookmark icon

One thought on “Microbuz din Republica Moldova, implicat într-un accident pe DN 17

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *