Din Bistrita

Miercuri, în Bistrița și localitățile componente, se colectează deșeurile reciclabile din hârtie și carton

 -  - 


În această săptămână, în ziua de miercuri, 8 iunie, se colectează deșeurile reciclabile din hârtie/carton (sacul albastru) din toate zonele de case din municipiul Bistrița și din localitățile componente, a anunțat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Operatorul de salubritate Supercom va lăsa alt sac albastru la schimb, când îl va ridica pe cel plin de deșeuri reciclabile din hârtie/carton.

”Vă rugăm să scoateți sacii în fața porții și să nu mai duceți deșeurile reciclabile în containerele semi-îngropate din zonele de case. Dacă nu aveți deșeuri din hârtie-carton în gospodărie în acest moment, vă rugăm folosiți sacii pe care i-ați primit pentru a colecta deșeurile reciclabile din hârtie/carton în următoarea lună”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Noul calendar de colectare a deșeurilor din zonele de case a intrat în vigoare în această lună. Calendarul poate fi consultat pe site-ul www.adideseuribn.ro, secțiunea Calendar Colectare. Informații suplimentare se pot obține și la Dispeceratul Supercom – 0263.944.

64 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.