Miercuri, în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie/carton

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri, 3 august, în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie/carton.

Pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei, programul de colectare a sacului albastru va începe la ora 08:00. Având în vedere că programul de colectare a sacului albastru începe la ora 08.00, este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă mai târziu.

Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele și să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să nu scoateți alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 3 august se va colecta strict sacul albastru, pentru a evita suspiciunea de amestecare a deșeurilor la colectare”, precizează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.