Eveniment

Ministerul Educației anunță că testarea elevilor nu a fost suspendată; săptămâna aceasta, elevii vor fi testați în zilele de marți și vineri

 -  - 


Testarea elevilor nu a fost suspendată şi nu a fost luată în discuţie această posibilitate, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Testarea elevilor nu a fost suspendată și nu a fost luată în discuție această posibilitate. Având în vedere că cea mai recentă tranșă din lotul de teste achiziționate a fost distribuită către unitățile de învățământ în cursul zilei de duminică, din cauza întârzierilor în livrarea materialelor,  s-a decis schimbarea temporară, pentru săptămâna 13 – 17 decembrie, a zilelor în care se vor efectua testele, astfel încât acestea să aibă loc în zilele de marți și vineri în loc de zilele de luni și joi”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educației.

Conducerea Ministerului Educației este în permanentă legătură cu cea a Departamentului pentru Situații de Urgență pentru a găsi soluții rapide și eficiente în vederea asigurării necesarului de materiale pentru testarea preșcolarilor, elevilor și personalului din învățământ. Aceasta testare se va face de două ori pe săptămâna, luni și joi sau marți și vineri, în funcție de disponibilitatea testelor.

De asemenea, Ministerul Sănătății a anunțat că este pregătit să acorde sprijin tehnic în privința procesului de testare a elevilor și cadrelor didactice.

23 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.