Ultimele noutati

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a demisionat din funcţie. Vezi ce motive invocă!

Adriana Doina Pană i-a înaintat, astăzi, prim-ministrului României, Mihai Tudose, demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate, anunţă Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Prin prezenta vă aduc la cunoștință faptul că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitate de ministru. Prin urmare, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate. Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar”, se arată în textul demisiei.

Doina Pană, în vârstă de 60 de ani, este deputat PSD de Bistriţa-Năsăud. A preluat mandatul de ministru în cadrul Ministerului Apelor şi Pădurilor la 29 iunie 2017 în Guvernul Tudose.

Aceasta a mai deţinut portofoliul Apelor şi Pădurilor în Cabinetul Ponta III (în data de 5 martie 2014, Doina Pană a devenit ministru delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură în Cabinetul Ponta III, mandatul său încheindu-se în decembrie 2014, în urma remanierii Guvernului).

 
Comentarii

  • Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta

    Din pacate colegii din GUVERN si PARLAMENT al doamnei Ministru au facut sa se intample aceasta DEMISIE. Prin slabirea continua a JUSTITIEI integritatea de ori ce fel a doamnei D. PANA este in pericol, in lupta cu MAFIA LEMNULUI. Si statul MAFIOT nu a sprijinit logistic asa cum trebuia RADARUL PADURILOR, fiind in cardasie cu totii cu jefuitorii de PADURI. De nenumarate ori aceste aspecte au fost transmise la toate televiziunile locale. Doamna a renuntat si cu asta BASTA !

  • Cum pana mea esti beteag da in parlament mai stau un mandat sa nu pierd penziuca speciala ? Doamna ne crezi prosti ? Se aude ?

  • Treaba grea o facea Istrate Stetco si toata lumea din partid stie asta

  • Oare de ce a demisionat? Ca de obicei membrii PSD demisioneaza numai cand le bate DNA la usa. Ramane de vazut ce se va intampla in contiunare

  • Se vorbeste prin papusoi ca demisia a venit in urma defrisarilor facute in intravilanul Bistritei de primarul Drujba.

Caricatură

Ziar de Bistrita