Ministrul Mediului: Sunt primării în Bistrița-Năsăud care chiar se mișcă, muncesc și au viziune

 -  - 


Mai multe primării din Bistrița-Năsăud, care au depus proiecte în vederea obținerii de finanțare prin PNRR, au fost date drept exemplu de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna.

În domeniul infrastructurii de apă şi canalizare, ministrul a dat exemplu primăriile Bistriţa şi Dumitra, care au proiecte în valoare de circa 18 milioane lei fiecare.

”În afară de cele două primării, au mai fost depuse proiecte și pentru amenajarea unor centre de colectare prin aport voluntar. UAT municipiul Bistrița are un proiect de acest fel de 7.600.000 de lei. De asemenea, la capitolul insule digitalizate au mai depus proiecte tot municipiul Bistriţa, în valoare de circa 9 milioane de lei, și orașul Năsăud, cu 1,8 milioane de lei. Acestea sunt proiectele depuse la Ministerul Mediului, pe PNRR, în județul Bistrița-Năsăud. Mai avem 20 de primării care au aplicat pentru staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, 5 primării care au făcut proiecte pentru eficienţă energetică în clădiri publice. La iluminatul public mai avem 6 primării. Deci sunt în Bistrița-Năsăud primării care chiar se mișcă și care vin cu proiecte, primării, care muncesc, care lucrează și au viziune”, a declarat ministrul Tanczos Barna.

Joi, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor a efectuat o vizită de lucru în municipiul Bistrița, unde a avut o întâlnire cu primari și reprezentanți ai ocoalelor silvice din judeţul Bistriţa-Năsăud.

FOTO: Ministrul Mediului, Tánczos Barna, la Bistrița; a prezentat programul de împăduriri finanțat prin PNRR

Loading

bookmark icon