Ministrul Muncii: ”Băncile au făcut plăţile pensiilor. Poșta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu!”

 -  -  11175


Băncile au efectuat plăţile pensiilor, iar aproape jumătate din pensionarii care primesc pensiile la domiciliu au intrat deja în posesia banilor, a anunţat sâmbătă seara ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Restul beneficiarilor vor primi banii până la mijlocul săptămânii viitoare. 

“Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după două zile. Da, am ţinut să se facă plăţile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plăţile până în acest week-end. Puteam să mă rezum la comunicări seci gen: nu avem ce face, au fost multe zile libere. Dar, îmi pasă. Le mulţumesc mult pensionarilor care mi-au confirmat acest lucru”, a scris ministrul Violeta Alexandru pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Totodată, ministrul Muncii a mai adăugat că Poşta Română a livrat deja aproape jumătate din pensiile la domiciliu, restul plăților urmând să fie făcute până la mijlocul săptămânii viitoare.

Se lucrează şi la acest sfârşit de săptămână. Până la jumătatea săptămânii viitoare se acoperă toate adresele dacă persoanele sunt la domiciliu”, a mai precizat minustrul.

1 notes
300 views
bookmark icon

One thought on “Ministrul Muncii: ”Băncile au făcut plăţile pensiilor. Poșta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *