Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre cele 460 de cazuri noi de COVID-19: ”Nu ne îngrijorează. Ne îndeamnă la precauție”

 -  -  1999Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat că autoritățile nu sunt îngrijorate din cauza numărului mare de noi cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. Însă, cu toate acestea, ministrul îndeamnă populația la precauție și face apel să respecte în continuare măsurile impuse în conformitate cu prevederile legale.

Astăzi, din păcate, există un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper ca zilele următoare să ne putem reveni. (…) Nu ne îngrijorează. Ne îndeamnă la precauţie. (… )Fac un apel la populaţie să menţină regulile de igienă, regulile de precauţie şi distanţare fizică. (…) Avem multe măsuri de relaxare. După cum aţi putut vedea de două zile avem şi asimptomaticii acasă după zece zile sau cei cu simptome uşoare”, a spus Tătaru.

Ministrul mai afirmă că una dintre cauzele care au dus la creșterea numărului de cazuri a fost și nerespectarea regulilor impuse de autorități.

După cum aţi putut vedea, nerespectarea regulilor în mare măsură, precum şi acea bagatelizare a tot ce a fost, precum şi instigarea la nerespectarea şi nerecunoaşterea unei pandemii, precum şi a măsurilor de precauţie”, a mai prcizat ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru a completat că se pregăteşte un alt set de măsuri de relaxare care să intre în vigoare începând cu data de 1 iulie.

“Pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare . Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru”, a mai spus Sănătăţii.

1 notes
124 views
bookmark icon

One thought on “Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre cele 460 de cazuri noi de COVID-19: ”Nu ne îngrijorează. Ne îndeamnă la precauție”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *