Minoră care a plecat de acasă, căutată de polițiști

 -  -  999Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o copilă în vârstă de 12 ani care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Bistrița, și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, ieri, 24 august, Varga Augustina Paula – o copilă în vârstă de 12 ani, din Bistrița – a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o bluză cu glugă de culoare roșie, pantaloni de culoare roz și adidași de culoare roșie.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

ACTUALIZARE

Minora a fost gasită în urmă cu puțin timp. Aceasta a fost depistată de polițiștii de la Transporturi în zona gării din orașul Beclean.

0 notes
124 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *