Minoră din Dumitra, dispărută de acasă; s-a dispus măsura căutării tinerei la nivel național

 -  - 


Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o minoră de 17 ani din Dumitra, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

”La data de 10 august, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie din Dumitra, cu privire la faptul că fiica acesteia, TALABĂ FLORENTINA, din Dumitra, a plecat voluntar de la locuință și nu a mai revenit. Polițiștii au dispus măsura căutării la nivel național a acesteia. Tânăra are înălțimea de aproximativ 1.60 m, greutatea de aproximativ 57 de kilograme, păr blond drept, și ochi albaștrii. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, tricou de culoare neagră și pantofi sport”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea tinerei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Loading

bookmark icon