Minunata lume LEGO revine la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud

 -  -  3392Expoziţia de primăvară va putea fi vizitată din 30 martie până pe data de 6 aprilie, aceasta urmând să fie deschisă la sediul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, de pe strada General Grigore Bălan. În acest interval, expoziția va fi deschisă între orele 11:00 – 19:00.

Adresându-se atât celor familiarizați cu sistemul LEGO® cât și publicului mai puțin cunoscător însă doritor de experiențe frumoase, gazdele vor pune la dispoziția vizitatorilor un spațiu de joacă în care, testând nenumăratele posibilități de combinare ale celebrelor cărămizi, aceștia, indiferent de vârstă, vor avea ocazia să își dovedească îndemânarea și creativitatea.

Anul acesta sărbătorim a 5 – a ediție a tradiționalei Expoziții de primăvară Brickenburg de la Bistrița. Cu această ocazie vă invităm la un eveniment inedit cu peste 200 mp alocați construcțiilor și activităților interactive, invitați din străinătate, ateliere LEGO și concursurile cu care v-am obișnuit. Luni, 2 aprilie, vom avea o activitate surpriză, pentru a marca ziua internațională a jocului cu piese LEGO(R) – 2 x 4 Day” anunță organizatorii.

Asociaţia Brickenburg, reprezentată la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creaţiile de înaltă clasă prezentate în ţară şi în străinătate, precum şi prin evenimentele pe care le pune în practică.

3 bookmark
0 notes
117 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.