Ultimele noutati

Mireasă celebră, căsătorie discretă: Doris s-a MĂRITAT cu doctorul Petru Rai!

În mare taină Doris s-a căsătorit în acest weekend, departe de ochii lumii!  Starea civilă  s-a desfășurat cu discreție maximă, în afara Bistriței, iar în curând Doris va avea cununia religioasă! Doctorul homeopat Petru Rai este alesul inimii sale, motiv pentru care Doris-Gabriela Moldovan își schimbă numele în Doris-Gabriela Rai! Deși arhi-cunoscut pentru terapiile sale homeopate, Petru Rai este o prezență discretă în mediul public!

La starea civilă, Doris a purtat o rochie clasică de culoarea albastru-pudrat, simplă și elegantă, cu cordon în talie, un guler amplu, stilizat și umeri goi.

 

dorisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doris și Petru Rai au o relație de lungă durată, dar au ales să NU se expună și să fie discreți! Poate de aceea, căsătoria lor a surprins pe multă lume. Doris a fost admirată pe facebook, unde a postat o poză cu ținuta sa de nuntă și a primit felicitări pentru vestea cea mare că s-a măritat. Deocamdată NU a apărut nicio poză de la starea civilă cu mirele Petru Rai, care (deși celebru) preferă să rămână în anonimat.

 

 

ww1

dorisa2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În plan personal, Doris continuă să se ocupe de Fundația care-i poartă numele și este consilier județean al PNL, iar doctorul Rai a demarat un proiect de amploare la Bistrița și va construi un modern centru homeopat, pe Valea Boilor.

Celor doi miri celebri, redacția “Ziar de Bistrița” le urează Casă de Piatră și multă fericire!
Comentarii

Comentariile sunt închise.

Caricatură

Ziar de Bistrita