Misiunea de căutare a tânărului dispărut în lacul Colibița a fost sistată; va fi reluată luni

 -  - 


Echipajele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistriţa-Năsăud au sistat căutările tânărului de 22 de ani, din judeţul Mureş, care a căzut sâmbătă cu hidrobicicleta în lacul Colibiţa şi nu a mai fost găsit.

La acţiunile de căutare de duminică au participat atât scafandri, cât şi echipajul de pompieri dotat cu barcă şi un echipaj SMURD. De asemenea, doi pompieri aflaţi în timpul liber, folosindu-se de un sonar profesionist, s-au alăturat eforturilor colegilor lor. În plus, în sprijin au acţionat și poliţişti şi jandarmii montani din Colibiţa.

Din păcate, nici duminică tânărul nu a fost găsit.

ISU Bistrița-Năsăud precizează că acțiunile de căutare vor fi reluate luni dimineața.

Reamintim că tânărul dispărut în lacul Colibița are 22 de ani și este din județul Mureș. Sâmbătă după-amiaza, acesta și alți doi tineri se plimbau cu o hidrobicicletă pe lacul Colibița. Din păcate, hidrobicicleta s-a răsturnat și cei trei au căzut în lac. Două din cele trei persoane au reușit să ajungă la mal, dar tânărul de 22 de ani nu a reușit, el fiind dat dispărut. Salvatorii au început acțiunile de căutare încă de sâmbătă, dar fără succes până în acest moment.

FOTO/VIDEO: Intervenție a pompierilor și scafandrilor la Colibița, unde o hidrobicicletă în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în lac

FOTO/VIDEO: Au fost reluate căutările tânărului dispărut în lacul Colibiţa

Vizualizări 125 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.