Misiunea de căutare a tânărului în vârstă de 22 de ani dispărut în lacul Colibița a fost reluată

 -  - 


Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud au reluat luni căutările tânărului de 22 de ani, din judeţul Mureş, care a dispărut sâmbătă în lacul Colibiţa.

”La misiunea de căutare pe lac participă un echipaj cu barcă și unul de scafandri din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, un echipaj de scafandri din cadrul ISU Cluj, respectiv un echipaj cu barcă cu sonar din cadrul ISU Sălaj. De asemenea, misiunea este sprijinită de un specialist SGA Mureș cu un sonar profesional, polițiști și jandarmi montani”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Tânărul dispărut în lacul Colibița are 22 de ani și este din județul Mureș. Sâmbătă după-amiaza, acesta și alți doi tineri se plimbau cu o hidrobicicletă pe lacul Colibița. Din păcate, hidrobicicleta s-a răsturnat și cei trei au căzut în lac. Două din cele trei persoane au reușit să ajungă la mal, dar tânărul de 22 de ani nu a reușit, el fiind dat dispărut. Salvatorii au început acțiunile de căutare încă de sâmbătă, dar nu l-au găsit până acum pe tânăr.

FOTO/VIDEO: Intervenție a pompierilor și scafandrilor la Colibița, unde o hidrobicicletă în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în lac

FOTO/VIDEO: Au fost reluate căutările tânărului dispărut în lacul Colibiţa

Misiunea de căutare a tânărului dispărut în lacul Colibița a fost sistată; va fi reluată luni

Vizualizări 94 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.