Miting anti-corupție, DISEARĂ în fața Prefecturii! Bistrița “de pe facebook” are șansa să fie auzită!

Bistrița iese în stradă la noapte și strigă împotriva corupției! Profesorul Tiberius Cămăraș a solicitat aprobarea acestei manifestări la care sunt așeptați bistrițenii nemulțumiți de proiectul Ordonanțelor pentru penali. În mediul virtual au existat voci care au criticat măsurile guvernului Grindeanu, dar la Bistrița NU s-a organizat niciun miting de stradă pe această temă. Acum o săptămână, în marile orașe și centre universitare au avut loc mișcări de amploare, care au izbucnit spontan.

Pentru organizarea unei manifestații de stradă e nevoie de aprobare din partea Primăriei Bistrița, după ce în prealabil au fost anunțate instituțiile de ordine publică: Poliția, Jandarmeria, Poliția Locală. Procedura greoaie și mini-vacanța de la începutul săptămânii au făcut ca mitingul să poată fi aprobat târziu și programat pentru diseară.

 

e4“Protestul se vrea a fi răspunsul societății civile bistrițene la continua degradare a instituțiilor statului datorată corupției, lipsei de moralitate și patriotism. Nu susținem nici un partid sau persoană politică, pentru că depolitizarea, respectul față de lege și responsabilitatea autoritatilor față de cetățean trebuie instaurate urgent.”  – a comentat Tiberius Cămăraș.

Mitingul va avea loc sâmbătă seara, în fața Prefecturii , între orele 19-21.

 

 

Citiți și:

s1-400“Iese strada” la Bistrița? Vezi planul de atac al manifestanților, împotriva Ordonanțelor pentru penali!

https://www.ziardebistrita.ro/dna-sa-vina-sa-va-ia/
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita