VIDEO: Miting-ul Diasporei, la Bistrița! 50 de bistrițeni + 1 singur român care-a lucrat în Spania! S-a strigat anti-PSD, în fața sediului de partid!

 -  -  15


La protestele de astăzi, 10 august s-au adunat aproximativ 50 de cetățeni care au scandat împotriva PSD-ului!

De la portavoce, Florin Chereji a făcut o trecere în revistă a investițiilor dezastruoase realizate de administrația Crețu: pârtia de schi cu bani din bancă, reparațiile la străzi și alte investiții care au îndatorat bugetul local.

Despre nepotismele PSD și angajările cu PILE de partid!

Liderul Bistriței Civice a amintit de șeful PSD, Radu Moldovan și scandalul Aquabis, prin angajarea lui Macarie Moldovan (fratele președintelui CJ) la Aquabis. Chereji a vorbit de nepotismele din instituțiile controlate de PSD și de modul în care cei aflați la putere își angajează membrii de partid în instituțiile de Stat.

Florin Bojor a ținut un discurs în care a amintit de manifestațiile de la București, la care a fost prezent! Profesorul de religie a descris momentele de-atunci și s-a întrebat de ce NU s-au găsit încă vinovații!

Singurul cetățean din Diaspora, prezent la Mitingul Diasporei!

Un singur bistrițean întors din Spania a fost prezent la Mitingul Diasporei de la Bistrița! Bărbatul a vorbit despre situația familiei sale și a amintit despre salariile mici din mediul privat, principalul motiv pentru care românii NU se întorc acasă, în viziunea sa.

S-a mers în marș, spre Primăria Bistrița și sediul PSD! Îndemn către tineri: “dacă vă pasă, NU stați la terasă!”

După aproximativ o oră, cetățenii au pornit în marș, spre sediul Primăriei Bistrița și au îndemnat oamenii să li se alăture. Tinerii de la terase i-au fotografiat și le-au transmis mesaje de susținere fără însă a li se alătura.

 

 

HUIDUIELI în fața sediului PSD!

Protestatarii s-au oprit în fața sediului PSD, unde au cerut demisia Guvernului Dăncilă. După aproximativ 15 minute, oamenii s-au îndreptat din nou spre Piața Petru Rareș , după care au plecat spre case.

La Mitingul Diasporei s-au lipit și câțiva politicieni, la adunat capital electoral!

Printre protestatari, au venit la adunat capital de imagine: Ioan Turc, Ovidiu Florean și Viorica Calo (toți de la PNL), plus Lorant Sas, liderul formațiunii PLUS.

15 bookmark
0 notes
1724 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.