Mobilizare de forțe în Bistrița, pentru găsirea unui copil dispărut de acasă

 -  -  1636


Mobilizare de forțe, aseară, la Bistrița, pentru găsirea unui copil de 8 ani care a dispărut de acasă. Din fericire, minorul a fost găsit teafăr și a fost încredințat mamei.

”Aseară, o femeie din Bistrița a alertat polițiștii prin 112, cu privire la faptul că fiul ei minor a plecat la joacă, în jurul orei 13.00, și nu s-a mai întors. A fost dispusă, de îndată, căutarea la nivel național a acestuia. Au fost mobilizate pentru găsirea lui toate echipajele și efectivele aflate în teren și suplimentar, forțe din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și din cadrul altor instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma căutărilor, în scurt timp de la sesizare, copilul a fost găsit teafăr, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pe o bază sportivă din municipiul Bistrița.

În urma verificărilor, a reieșit faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost sesizată Direcția Generală pentru Asistență și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud.

Minorul a fost reîncredințat mamei sale, iar măsura căutării la nivel național a fost revocată.

0 notes
761 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *