Modernizarea drumului care leagă Bistrița de Tărpiu, pe ultima sută de metri

Lucrările de modernizare a unui tronson de circa 7 km din DJ 173B, porțiune care leagă municipiul Bistrița de localitatea Tărpiu, sunt pe ultima sută de metri.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a efectuat o vizită pe șantier pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Suntem pe ultima sută de metri cu modernizarea drumului județean care leagă municipiul Bistrița de localitatea Tărpiu [7,3 km] DJ 173 B. Lucrările de modernizare cuprind: modernizarea părții carosabile cu îmbrăcăminte asfaltică, scurgerea apelor pluviale (șanțuri de beton, șanțuri de pământ, rigole carosabile), realizarea de 23 de podețe noi, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, marcaje și semnalizare rutieră”, a transmis președintele Emil Radu Moldovan.

Investiția în modernizarea acestui drum județean se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional, exercițiul financiar 2014-2020. Contractul pentru execuția lucrărilor pe acest proiect a fost semnat la sfârșitul anului 2020, câștigătoare a licitației fiind asocierea dintre MIS GRUP SRL, SC FAR FOUNDATION SRL, SC DRUMSERV SA și SC DRUMURI BIHOR SA – pentru lucrările de construcții și SC STARCOM EXIM SRL – pentru serviciile de proiectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *