Modificărila Codul Penal: fără eliberări condiționate pentru criminali și violatori ! “Legea și ordinea trebuie să domnească în România” – declară Robert Sighiartău!

 -  -  884Camera Deputaților a aprobat proiectul de modificare a Codului Penal, iar persoanele care au făcut infracțiuni cu violență NU vor mai putea fi eliberate condiționat.

Deputatul Robert Sighiartău susține aceste modificări și transmite un mesaj în acest sens:

Criminalilor, violatorilor și tâlharilor le va fi interzisă eliberarea condiționată ! Legea și ordinea trebuie să domnească în România pentru siguranța fiecărui cetățean!

Nu trebuie să mai fie niciun fel de clemență pentru criminalii odioși precum cel care i-a dat foc fetei din Mehedinți și a îngrozit întreaga Românie! Cu cinci crime la activ, locul lui era închisoarea pe viață, așa cum fusese condamnat. Niciun criminal de acest fel nu mai trebuie să beneficieze de eliberare condiționată. Și așa va fi!

zir de bistrita sighiartau

Camera Deputaților a adoptat proiectul de modificare a Codului Penal inițiat de PNL, prin colegul meu, deputatul Florin Roman. Nu vor mai putea fi eliberați condiționat infractorii condamnați pentru omor, omor calificat, viol, tâlhărie calificată, tâlhărie urmată de moartea victimei, agresiune sexuală, act sexual cu un minor, coruperea sexuală a minorilor, exploatarea cerșetoriei, folosirea unui minor în scop de cerșetorie, folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Fiecare criminal trebuie să știe că locul lui este în închisoare. Fiecărei victime trebuie să i se facă dreptate. Fiecare cetățean și fiecare familie trebuie să capete încrederea că instituțiile statului își fac datoria, pentru a se simți în siguranță” – a declarat Robert Sighiartău.

0 notes
9 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *