Moldovan (PSD): ”Îi invit pe toți cei nemulțumiți de creșterea prețurilor la energie și gaze să semneze petiția PSD privind plafonarea acestora”

 -  -  83329


Partidul Social Democrat a declanșat o campanie de strângere de semnături în sprijinul proiectului de lege privind plafonarea prețurilor la energie și gaze, a anunțat președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care îi invită pe cei nemulțumiți de creșterea acestor prețuri să susțină demersul PSD.

Liderul social democraților din Bistrița-Năsăud a precizat că a fost lansată și o platformă prin intermediul căreia românii pot semna pentru a susține proiectul de lege.

”Cum este posibil, în prag de iarnă, să nu propui nicio soluție împotriva creșterii galopante a prețurilor și a facturilor la utilități? Să vezi că toate se scumpesc, că viața românilor este tot mai grea și să declari că oamenii o duc bine. Până aici! În timp ce ei sunt preocupați de jocuri de putere, noi venim cu o propunere concretă, plafonarea prețurilor la facturile de electricitate și gaze naturale. Așadar, am lansat o platformă online în care românii pot semna pentru acest lucru, iar demersul va fi susținut în Parlament, de toți deputații și senatorii social-democrați”, a spus Moldovan.

Președintele PSD Bistrița-Năsăud îi invită pe toți cei nemulțumiți de creșterea prețurilor să semneze petiția PSD.

Bătaia de joc la adresa românilor trebuie să înceteze! Proiectul PSD este singura soluție concretă și normală, care garantează – până la primăvară – menținerea facturilor energetice ale tuturor consumatorilor casnici la un nivel suportabil. Mai mult, varianta PSD oferă românilor șansa de a reduce cu până la 43% prețurile la energia electrică și cu până la 23% la gaze naturale față de ofertele primite în ultimele săptămâni, prin introducerea prețului mediu al energiei în perioada martie-septembrie”, a mai explicat Emil Radu Moldovan.

Demersul PSD poate fi susținut AICI.

8 notes
2454 views
bookmark icon

6 thoughts on “Moldovan (PSD): ”Îi invit pe toți cei nemulțumiți de creșterea prețurilor la energie și gaze să semneze petiția PSD privind plafonarea acestora”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *