Momentan NU se pot desfășura activități în stațiile ITP autorizate de Registrul Auto Român

 -  -  1111


Momentan nu se pot desfășura activități în stațiile ITP autorizate de Registrul Auto Român, din cauza unor probleme cu furnizorii serviciilor de internet.

”Vă informăm că, din cauza unor probleme generate de furnizorii de internet, momentan NU se pot desfășura activități în stațiile ITP autorizate de Registrul Auto Român. Situația, apărută independent de voința noastră, a fost reclamată la furnizorii de internet și se află în proces de soluționare încă de la prima oră a dimineții. Până la remedierea definitivă a problemei, care ne dorim să fie cât mai urgentă, specialiștii RAR vor încerca să aplice soluții alternative de funcționare. Ne prezentăm scuzele pentru această situație neplăcută și vă vom informa imediat ce activitatea de efectuare a ITP la stațiile autorizate va fi reluată”, informează Registrul Auto Român.

ACTUALIZARE

În jurul orei 10:50, Registrul Auto Român a anunțat că activitatea în stațiile ITP a fost reluată. ”Dacă vor mai exista probleme, vă vom anunța și vom interveni operativ”, mai precizează RAR.

0 notes
236 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *