Monica Săsărman a demisionat din funcția de consilier județean

 -  -  1213

Monica Săsărman și-a dat demisia din funcția de consilier județean, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud urmând să ia act de această decizie în ședința extraordinară din data de 7 septembrie.

Potrivit proiectului de hotătâre privind încetarea mandatului de consilier județean, demisia Monicăi Săsărman a fost înregistrată la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud la data de 1 septembrie 2020. În aceste condiții, potrivit CJ Bistrița-Năsăud, calitatea de consilier judeţean încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului.

De profesie avocat, Monica Săsărman a ocupat un fotoliu de consilier județean încă din anul 2008, mai întâi din partea Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud, iar apoi din partea Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud

Într-o postare pe pagina personală de pe o rețea de socializare, Monica Săsărman a ținut să aducă o serie de clarificări cu privire la relația ei cu PNL.

Sa clarificam relatia Monica Sasarman- PNL1. Activitatea politica mi-am inceput-o in Partidul Democrat, in urma…

Publicată de Monica Săsărman pe Duminică, 23 august 2020

De asemenea, Monica Săsărman a anunțat public că îl susține pe Cristian Niculae – candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița

Azi e despre Bistrița:”Alianța pentru Bistrița- Năsăud” nu este doar o denumire după care să se ascundă un partid sau…

Publicată de Monica Săsărman pe Vineri, 4 septembrie 2020
0 notes
338 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *