Monica Săsărman, propusă spre EXCLUDERE din PNL, după ce a dănțuit cu PSD-ul în mai multe ocazii! Vasile Silași (secretar general) face propunerea, dar și el evită să-l înfrunte pe Radu Moldovan și o dă pe după casa nănașului… la capitolul opoziție REALĂ!

 -  -  6422


Monica Săsărman este consilier județean al PNL și propriul partid o propune spre EXCLUDERE! Asta deoarece Monica Săsărman ar fi avut o atitudine sfidătoare la adresa colegilor din partid prin prezența ei la Revelionul PSD! Pe final de an, Monica Săsărman a fost în excursie la Londra, cu Radu Moldovan și suita PSD și de mai multe ori s-a afișat la meciurile de handbal, alături de PSD-iști!

Turc a ezitat, dar Silași s-a aruncat!

Cel mai vehement în acest caz este secretarul general Vasile Silași!

 

Partidul îi poate retrage sprijinul politic, dar Radu Moldovan poate refuza să pună pe ordinea de zi acel psibil proiect de hotărâre. În acest caz, Monica Săsărman s-ar putea adresa instanțeor de contencios-administrativ și astfel s-ar tergversa acest caz.

 

Reporter: – În cazul Monica Săsărman și a altor consilieri județeni, care au relații apropiate de PSD: excursii, sunt în lojă…

 Turc: – Vom discuta  în interiorul partidului, cu colegii mei.. cu dl secretar general Vasile Silași și vom ajunge la o concluzie.. în mod cert NU putem admite niciun feld e co-abitare cu PSD-ul care se comportă ca un partid anti-nțional!

Silași intervine: – E simplu: am cerut convocarea unui COmitet Județean în care voi solicita excluderea Monicăi Săsărman.

Reporter: – NU și-a dat demisia?

Silași: – Din păcate NU.. ar fi un gest de onoare!

 Reporter: – Ați avut vreo discuție.. să vă spună de ce a fost la petrecerea PSD? 

Silași: – Consider irelevant faptul că ar putea avea un motiv!

Reporter:  – .. a mai fost și primarul din Coșbuc la petrecere!

 Silași: – cu primarul am avut o discuție…. sper să-și țină promisiunea!

Reporter: – … dar până atunci, NU se poate retrage sprijinul politic la COnsiliul Județean? Care este procedura, până la excludere?

Turc: – Pierderea calității se produce doar prin excludere… acesta este moivul pentru care suntem foarte atenți întotdeauna când apar astfel de situații

Silași: – Forul Județean … majoritatea!

Reporter: – În Consiliul Județean NU aveți majoritate și vă puteți trezi cu Monica Săsărman rămasă pe funcție!

Turc: – NU acest lucru ne sperie.. în mod legalcel vizat poate să coteste în instanță hotărârea de excludere.. dar până la urmă este mai bine ca apele să fie limpezite… să știm clar: cine este alături de PNL și cine NU este?

Reporter: – Mai sunt consilieri județeni vizați spre… mustrare?

Turc: – NU!

Reporter: – Deci: o excludeți dacă NU demisionează?

Silași: – Da

Reporter: – … propuneți…

Silași : – Da, propunem!

Silași evită confruntarea cu Radu Moldovan, dar se dă bărbat când e vorba de excluderea lui Moni! Despre bugetul NAȚIONAL, Silași îl saltă pe șeful PSD și se ia de “amărâtul” de Romeo Florian, secretarul partidului!

Secretarul general al PNL, Vasile Silași (primar al comunei Chiochiș) susține demiterea Monicăi Săsărman, la următoarea întrunire a Biroului Politic Județean. De menționat că în conferința de presă de astăzi, primarul de Chiochiș a vorbit despre întârzirea proiectului de buget la nivel național! Silași a ezitat să-l atace pe șeful PSD, Radu Moldovan și s-a adresat primarului de Lechința (care e secretar PSD).

Silași: – Am să încep cu o declarație a domnului primar Romeo Florian, care ne spunea să o vadă și pe asta… fiind primar cu voia comunității și constată cu amărăciune că NU are buget. .. suntem la sfârșitul lunii ianuarie și NU avem buget. Cred că ar trebui să vină dl primar Florian sau PSD să ne spună motivele pentru care se întârzie în asemeena măsură adoptarea bugetului pe 2019 .. este foarte important să avem acest buget.. ne încurcă foarte mult pe noi primari, administrațiile locale, toate instituțiile sunt afectate de ne-adoptarea bugetului pe 2019.

Reporter: – De ce NU v-ați adresat șefului PSD… că dânsul e președintele PSD-ului… de ce ați zis de secretarul Romeo Florian?

Silași: – Mi se pare neserioasă…

Reporter:  – Mă refer la buget…

Silași: – Domnul președinte Radu Moldovan NU a declarat nici atunci și nu a declarat nimic… nici atunci… de buget

Reporter (ironic): – Aaaaa… deci de aceeea!

Fix acum 1 an, Vasile Siilași i-a oferit șefului PSD o pâine realizată de Cooperativa “Zestrea”, cooperativă înființată la nivelul comunei Chiochiș prin preluarea brutăriei din localitate.  Vasile Silași a vrut să fie președinte de partid, dar NU a reușit și într-un final Ioan Turc l-a numit secretar de organizație județeană.

6 bookmark
0 notes
147 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.