Uite cum își fac unii imagine din bani publici: au pus bannere în tot orașul cu “Moș Crăciun” Radu Moldovan!

Radu Moldovan ne arată cine e jupân amplasând o serie de pancarte cu figura sa, în zonele cu vizibilitate din tot orașul. Imaginea președintelui Consiliului Județean apare pe absolut toate bannerele cu simbolurile instituției.

Imediat ce a câștigat șefia instituției, Moldovan a comandat astfel de bannere cu chipul său, pe care le-a folosit cu prima ocazie. Spațiul folosit de bannerele cu Radu Moldovan a fost închiriat de la Primăria Bistrița, pe toată perioada Sărbătorilor de iarnă și arată că Moldovan NU ratează nicio ocazie să iasă-n față.

 

 

 

 

 

A fost cazul și de 1 Decembrie, când Moldovan și-a pus amprenta pe bonurile de fasole cu cârnaț. Semnătura președintelui CJ garanta milostenia acestui gest, finanțat din bani publici.

 

 

 

 

 

Crețu, mai discret NU are banner cu figura sa

Primăria Bistrița a amplasat bannere cu mesaje clasice, prin care urează bunăstare și “La Mulți Ani”! Ovidiu Crețu NU a folosit acest prilej pentru promovarea imaginii sale.

Pocăiții fac și ei propagandă, cu bannere de Crăciun

Rămâne de văzut dacă penticostalii vor amplasa și ei pancarte cu mesaje biblice, cum de altfel au făcut-o în anii precedenți.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, aleșii locali și județeni fac exces de pioșenie prin mesaje împrăștiate în spațiul public. Aceste mesaje de Crăciun maschează propaganda factorilor de decizie, care practic își promovează imaginea folosind bani publici…

 
Caricatură

Ziar de Bistrita