Din Bistrita

VIDEO: Vezi ce declară Bistrița Europeană fără asfalt și fără apă! REVOLUȚIE, INCITAȚIE, REFUTAȚIE, SIDERAȚIE, FIGURAȚIE, INFECȚIE… mulți de “..ie” pentru Crețu!

 -  - 


Protestul organizat de Bistrița Civică a stârnit reacții puternice în mediul virtual. Războiul electoral e pe cale să înceapă, iar oamenii sunt împărțiți în două tabere: tabăra anti-Crețu și cea care traduce mișcările de stradă ca fiind agitații cu scop electoral.

Aproximativ 80 de cetățeni din Sărata și Slătinița au protestat în fața Primăriei Bitrița, solicitând o dicuție cu Ovidiu Crețu. Primarul a refuzat să iasă din sediu, deși oamenii au scandat aproape o oră!

 

Am venit să facem un protest dacă ne aude cineva…. dacă NU, ne aude Cel-de-Sus… că ei când vin ne spun și de Dumnezeu și cred toți, care cum pot ne mint! E provebru ăla… cu televizorul ați mințit poporul și ei ne mint cu votul, cu găleata cu pixul și ne mână așa ni, de-am ajuns 20 de ani cu speranța că se canalizează și se asfaltează cartierul Sărata.

Eu dau 15-20 de milioane de lei impozit pentru casă și mașini… Dacă se poate lua o inițiativă domnul primar și să nu ne promită să ne ducă cu zăhărelul, că ne-am săturat…. Înainte se mințea poporul și copiii și ne spuneau: să fiți cuminți că v-aduc bomboane de 1 LEU – asta o făcut jidanii. No așa fac ei cu noi: tot mereu ne spun!… jidani!… ne-am săturat… să NU pună ouă în intersecții de 5.000 de euro bucata sau cât o fost… sau cuiburi de veverițe în parc și la noi „Industrialul ” e  pustiu și-amu…(parcul Industrial din Sărata)... o stricat toată Sărata și o făcut ei… știu ei mai bine ce-o făcut…  a declarat un lider de grup din Sărata.

 

La miting a sosit și jurnalistul Cristian Berari, care a avut o dispută verbală cu o parte din manifestanții revoltați. Voalat, Florin Bojor a fost acuzat că manipulează oamenii și îi instigă la manifestații de stradă… pentru a strânge voturi de consilier local. Bojor locuiește în Sărata și a avut o serie de reacții la actuala administrație, iar acum a organizat un protest legal.

 

 

 

 

 

 

 

De cealaltă parte, jurnalistul Cristian Berari a fost acuzat că ține cu primarul și vrea să le spargă mitingul.

Iată dialogul, o parte din discuții fiind filmate:

Berari:  – Concret, ce solicitați?

Mulțimea:  – Apă, canal și asfalt!

Berari:   – Atât?

Mulțimea:   – Noi cei, de-aici vrem asfalt!

Berari:  –  Canalizare NU vreți?

Mulțimea: –  Ba da, dar…

Berari: –  Domnul NU vrea canalizare!

Mulțimea:  – Canalizare… prima dată!

Berari: –  În ce ordine?

Mulțimea:   – Păi, domnule dacă…

Berari:  – Bine, prima dată vreți canalizare

Mulțimea vociferează: – Păi…  prima dată canalizare, să NU se mai spargă odată!

 

Discuție Berari vs. Florin Bojor

 

 

Berari: – Nu ați solicitat o delegație care să discute cu domnul primar, deoarece mitingul e autorizat?

Florin Bojor: –  NU am solicitat, întrucât considerăm că noi suntem simpli cetățeni și domnia sa este ales… trebuie să vină să vorbească cu oamenii!

Berari:  – Care sunt problemele?

Florin Bojor: Sunt multe probleme!

Berari:   – Care-i cea mai importantă, luați-le pe rând, în ordinea priorităților!

Mulțimea: Canalizare, asfalt…

Mulțimea vociferează:  – sunteți tendențios… a venit domnul agitator!

Florin Bojor:   – Eu sper că d-voastră sunteți onest… dar eu cred că d-voastră sunteți venit acuma ca paravan pt ce face domnul primar… eu NU mai am ce discuta…

Berari: – Nu-i adevărat, am venit cu bicicleta, cu copilul… 

Berari:    – Aveți un om care să poată vorbi coerent?

Mulțimea ironică murmură:  cu-cu… cu-cu… cu-cu

voci: NU are rost să-ți pierzi vremea… știe domnul primar ce ne trebuie…

Manifestanții au postat pe facebook filmulețe în care erau interogați despre solicitările lor. Oamenii au scandat timp de o oră, dar primarul NU a ieșit să-i întâmpine și a evadat pe o ușă laterală. A fost ajuns din urmă, dar s-a blocat în mașina unei PSD-iste și a demarat în trombă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sărata și Slătinița anunță noi mitinguri de protest, la care sunt invitați toți bistrițenii nemulțumiți de actuala administrație… Primarul Crețu are grave probleme de comunicare la acest capitol și riscă o avalanșă de voturi negative, care deocamdată NU o contabilizează niciun alt contra-candidat.

 

 

39 views
bookmark icon

6 thoughts on “VIDEO: Vezi ce declară Bistrița Europeană fără asfalt și fără apă! REVOLUȚIE, INCITAȚIE, REFUTAȚIE, SIDERAȚIE, FIGURAȚIE, INFECȚIE… mulți de “..ie” pentru Crețu!

Oldest
Newest
Most Upvoted

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Oldest
  Newest
  Most Upvoted