Municipiul Bistrița, la un pas de carantină

 -  -  1468

Bistrița se află la un pas de a intra în carantină, numărul cazurilor de COVID-19 înregistrate crescând de la o zi la alta, atrage atenția Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița-Năsăud.

La nivelul municipiului a fost raportată astăzi, 3 noiembrie 2020, o incidență a cazurilor de COVID-19 de 5,53/1000 locuitori.

Numărul cazurilor de infectări cu SARS-Cov-2 se apropie de un prag critic ce poate atrage în perioada imediat următoare instituirea carantinei zonale! Nerespectarea măsurilor individuale de protecție este factorul care stă la baza răspândirii cazurilor de îmbolnăviri. Comitetului Județean pentru Situații de Urgență îi revine responsabilitatea de a implementa măsurile legale care se impun pentru a contribui la limitarea răspândirii virusului pentru protejarea cetățenilor”, avertizează CJSU.

Autoritățile reamintesc că măsurile de carantină zonală implică, printre altele, restricționarea circulației în afara municipiului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a transmis locuitorilor din Bistrița mesaje prin intermediul sistemului RO-Alert:

0 notes
593 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *