Natura în elemente LEGO, într-o nouă expoziţie de iarnă marca Brickenburg

 -  -  1270


Tradiţionala expoziţie de iarnă a Asociaţiei Brickenburg de la Bistriţa, organizată în colaborare cu Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, îşi aşteaptă vizitatorii începând de miercuri, 4 decembrie până duminică, 8 decembrie, la Casa Argintarului de pe strada Dornei, nr. 5.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi aduce în atenţia publicului impresionante construcţii originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociaţiei Brickenburg.

La această ediţie, constructorii Brickenburg de toate vârstele au pus accentul pe ideea respectării naturii, majoritatea lucrărilor expuse abordând această temă în diverse stiluri de construcţie şi sub diverse aspecte ale vieţii reale.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO și vor putea participa la atelierele şi concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului.

Asociația Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creaţiile de înaltă clasă realizate de membrii săi prezentate în ţară şi în străinătate, precum şi prin evenimentele pe care le pune în practică.

0 notes
395 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *