Ultimele noutati

Preotul Constantin Necula vine la Bistrița și ține o conferință cutremurătoare: “Demnitatea Tinereții în Hristos” ! Vezi programul COMPLET al Întâlnirii Tinerilor Ortodocși!

Preotul Constantin Necula este așteptat la Bistrița la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși ITO 2017. Peste 1.000 de participanți din toată Mitropolia Clujului sunt așteptați la acest eveniment de amploare care se va desfășura în orașul nostru.

 

necula 1

Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate.

A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – si numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale.
Conferința lui Constantin Necula va avea loc sâmbătă 29 iulie, la Sala Polivalentă.

 

 

 

Programul COMPLET evenimentului:

Sâmbătă, 29 iulie

– Deschiderea oficială a întâlnirii,în prezența IPS Andrei (Biserica de la Coroana)
– Conferință susținută la Sala Polivalentă de preotul Constantin Necula, pe tema “Demnitatea Tinereții în Hristos”
– Work-shop-uri și discuții pe grupe, în școli (Ștefan cel Mare și Colegiul Infoel), vizitarea municipiului Bistrița,
– “Procesiunea Bucuriei”: tinerii vor participa la un marș, pe traseul Biserica Sfânta Ana – Independenței – Bulevard – Biserica de la Coroana
– Rugăciunie de seară/meditație cu invitat special la Biserica de la Coroana
– Participare la Festivalul de Folclor Nunta Zamfirei.

Duminică, 30 iulie

– Sfânta Liturghie, oficiată de Mitropolitul Andrei, alături de un sobor de preoți (Biserica de la Coroana).
– Spectacole la Sala Polivalentă:  Ducu Bertzii și prieteni,  Florin Săsărman și prietenii, Grupul Valeria Peter Predescu, Trupa Big City,

– Festivitatea de închidere a evenimentului (Sala Polivalentă)

mudure0

ito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Evenimentul este o premieră pentru orașul nostru care are șansa de a-și confima tinerețea și deschiderea spre viitor și spre tineri, iar scopul principal al întâlnirii este acela de a-i aduna pe tinerii din cele 5 județe ale Mitropoliei noastre împreună, într-o atmosferă de prietenie, bună -cuviință , respect și încredere în viitorul care le aparține.” a transmis de preotul Tudor Mudure.
Comentarii

  • Ștefan Horea.

    Și preasfinția lui Pr. Feier se va simți bine oare ??? O să fie ‘” umilința întruchipată “. Evenimentul este foarte bine venit ,să mai ia notițe și preoții noștri cum se ține o predică.

Caricatură

Ziar de Bistrita