Nicolae Ciucă – ales preşedinte al Partidului Național Liberal. Ioan Turc: ”Angajamentul pentru modernizarea României capătă mai multă coerență”

 -  -  1


Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL în cadrul Congresului extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Moţiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 de voturi favorabile şi 60 anulate.

Nicolae Ciucă a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL. El a candidat cu moţiunea intitulată ”Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”.

După alegerea lui Nicolae Ciucă la conducerea PNL, liderul organizației Bistrița-Năsăud a partidului, Ioan Turc, a apreciat că, începând de astăzi, angajamentul partidului pentru modernizarea țării capătă ”mai multă coerență”.

Angajamentul Partidului Național Liberal, ca și partid de guvernământ, pentru modernizarea României, pentru dezvoltarea comunităților locale, capătă, începând de astăzi, mai multă coerență, prin alegerea ca președinte al PNL a domnului Nicolae Ionel Ciucă, primul ministru al Guvernului. Urmează operaționalizarea programului „Anghel Saligny”, cel mai ambițios plan de dezvoltare de după 1990, dar și valorificarea banilor europeni pentru infrastructură verde și digitalizare. Acesta este răspunsul PNL la provocările de securitate națională și la dezideratul de progres al României!”, a transmis Ioan Turc, care, alături de o delegație din Bistrița-Năsăud, a participat la Congresul extraordinar al PNL.

1 notes
1 view
bookmark icon

One thought on “Nicolae Ciucă – ales preşedinte al Partidului Național Liberal. Ioan Turc: ”Angajamentul pentru modernizarea României capătă mai multă coerență”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.