Nicolae Moldovan: ”Zi istorică pentru orașul Beclean!”

 -  -  21193


Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat că ziua de 11 noiembrie este ”o zi istorică pentru orașul Beclean”, explicând că la această dată a început efectiv implementarea proiectului privind construcția unei centuri ocolitoare.

Zi istorică pentru orașul Beclean! Am semnat azi, la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Departamentul Documentații Obținere Fonduri Externe, parteneriatul de implementare pentru realizarea investiției “Varianta de ocolire a orașului Beclean”. Din momentul de față începem implementarea acestui proiect mult așteptat”, a anunțat primarul Nicolae Moldovan printr-un mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

Potrivit unui studiu de fezabilitate aprobat anul trecut, valoarea investiției în realizarea unei variante ocolitoare a orașului Beclean este estimată la circa 15 milioane de euro, iar aceasta ar urma să facă legătura între DN 17 și DN 17D și ar cuprinde și un viaduct cu o lungime de 500 de metri. De asemenea, varianta de ocolire a orașului Beclean va face legătura dintre Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva. 

2 notes
318 views
bookmark icon

2 thoughts on “Nicolae Moldovan: ”Zi istorică pentru orașul Beclean!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *