Nicolae Pavelean: ”Am luat decizia de a candida intern pentru poziția de președinte al filialei municipale USR Bistrița”

 -  -  11


Consilierul local Nicolae Pavelean a anunțat că va intra în cursa internă pentru funcția de președinte al organizației municipale USR Bistrița.

Adevărații lideri de echipă sunt cei care reușesc să le ofere oamenilor idealuri în care să creadă și pentru care să îl urmeze chiar și în cele mai dificile momente. După mai bine de 3 ani de când m-am alăturat echipei USR Bistrița, intrând în politică tot pentru un ideal în care USR m-a făcut să cred, după mai multe campanii și inițiative cetățenești, după o fuziune care ar trebui să ne facă mai puternici, a sosit momentul unor alegeri interne de care depinde viitorul USR-PLUS și al politicii din România. La încurajările unora dintre colegii, am luat decizia de a candida intern pentru poziția de președinte al filialei municipale USR Bistrița”, a scris pe Facebook Nicolae Pavelean.

Consilierul a adăugat că la baza deciziei sale au stat mai multe motive.

”Consider că în cei 3 ani de de când m-am alăturat echipei am demonstrat, alături de mulți alți colegi, că idealul unei altfel de politici, o politică fără penali și fără hoție, poate fi atins. Cred că alături de o echipă de oameni capabili care va forma viitorul Birou Politic Local al USR-PLUS Bistrița, voi putea să îi fac pe colegii mei și pe cetățenii Municipiului Bistrița să creadă în continuare în acest ideal al unei politici curate, fără penali și fără hoție. Asta ne definește pe noi cei din USR PLUS, democrația, libertatea, competența și corectitudinea”, a adăugat Pavelean.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.