Nicolae Pavelean – noul președinte al USRPLUS Bistrița. ”Vom face tot posibilul să fim o voce puternică a cetățenilor”

 -  -  10


Consilierul local Nicolae Pavelean este cel care va conduce organizația USRPLUS Bistrița, acesta reușind să obțină cu 28 de voturi mai mult decât contracandidatul său.

Rezultatele finale ale alegerilor pentru filiala USRPLUS a municipiului Bistrița sunt următoarele: pentru funcția de președinte Nicolae Pavelean (148 voturi), Alin Dolha (120). Noul Birou Local este format din 11 membri cu un mandat de 4 ani. Componența Biroului Local: Nicolae Pavelean, Leonora Florina Ursa, Paul Mihai Danci, Călin Stan, Cristian Artudean, Ioan Asaftei, Ovidiu Dumitrașcu, Hîruță Aurelia, Aurora Moldovan, Gavril Simionca, Delia Candidia Goina”, a anunțat conducerea formațiunii politice.

Alegerile interne în cadrul USRPLUS Bistrița au avut loc la data de 27 iunie.

Mă bucur să vă pot anunța că am câștigat alegerile pentru președinția filialei municipale USRPLUS Bistrița. Mulțumesc tuturor colegilor, atât din fostul USR, cât și din fostul PLUS, care mi-au acordat încrederea lor prin vot și îi asigur că rezultatul obținut mă responsabilizează pentru o misiune extrem de importantă pentru organizația noastră. Aceea de a realiza o unitate a tuturor oamenii onești și competenți din ambele foste organizații. Voi face echipă în Biroul Local alături de colegele Aurelia Hîruța, Aurora Moldovan, Eleonora Ursa, Delia Goina Candidia și colegii Paul Danci, Ioan Asaftei, Cristian Artudean, Calin Stan, Gavrila Simionca și Ovidiu Dumitrașcu. Știu că vom face treabă bună împreună și mă bazez pe fiecare dintre colegi, că vom munci cot la cot și că vom pune umărul la schimbarea municipiului Bistriţa. Vom face tot posibilul să fim o voce puternică a cetățenilor onești în consiliul local al Municipiului Bistrița, iar în 2024 să fim cu adevărat o forță politică și în municipiul Bistrița”, a transmis Nicolae Pavelean.

Organizația județeană a formațiunii politice este condusă de viceprimarul Călin Stan.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.