Nicolae Pavelean (USR) către președintele PSD Bistrița-Năsăud: ”Prima dragoste nu se uită niciodată și dragostea dintre PNL și PSD e tot acolo”

 -  -  1380


Președintele USR Bistrița, consilierul local Nicolae Pavelean, a reacționat, vineri, într-o conferință de presă, la declarația președintelui PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, potrivit căreia social democrații nu doresc să intervină între PNL și USR în plan local, afirmând că o să lase cele două partide să se ”iubească” în continuare.

În acest context, Nicolae Pavelean i-a transmis liderului PSD Bistrița-Năsăud să țină cont de faptul că ”prima dragoste nu se uită niciodată”.

”Am văzut declarațiile domnului Emil Radu Moldovan cum că nu vrea să strice dragostea dintre PNL și USR de la nivel județean și local. În acest context, vreau să îi transmit domnului Radu Moldovan, ca să se liniștească, faptul că prima dragoste nu se uită niciodată și dragostea dintre PNL și PSD, care a făurit USL, e tot acolo. Asta s-a văzut și în ultimele săptămâni prin acțiunile de la nivel național”, a spus Pavelean.

Totodată, Nicolae Pavelean a precizat că nu exclude o posibilă alianță între PNL și PSD la nivelul Consiliului Local Bistrița.

”Nu exclud. Orice e posibil în politică. Eu analizez și voturile din Consiliul Local și se vede că unii consilieri PSD chiar votează pentru proiectele PNL. Asta pot să spun clar. Nu știu care, dar sunt unii consilieri PSD care tind să voteze aproape toate proiectele PNL sau cele inițiate de domnul Turc”, a mai spus Pavelean.

1363630cookie-checkNicolae Pavelean (USR) către președintele PSD Bistrița-Năsăud: ”Prima dragoste nu se uită niciodată și dragostea dintre PNL și PSD e tot acolo”
0 notes
505 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.