Politic

Nicolae Pavelean (USR): ”Intră în vigoare primele măsuri de jecmănire a românilor adoptate recent de coaliția PSD-PNL”

 -  - 


Președintele USR Bistrița, Nicolae Pavelean, avertizează, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, că ”de astăzi intră în vigoare primele măsuri de jecmănire a românilor adoptate recent de coaliția PSD-PNL”.

Acesta a făcut referire la impozitarea contractelor de 2-4 ore la nivel de 8 ore și la reducerea plafonului maxim pentru care se aplică facilitățile pe salarii în construcții și agricultură.

Scopul lor e același: să strângă mai mulți bani la buget pentru că au cheltuit în neștire! Nu contează că unii oameni își vor pierde veniturile într-un context în care oricum prețurile au crescut puternic. Iar realitatea tristă e că din ce în ce mai mulți români se zbat oricum să facă față cheltuielilor lunare. Politica dezastruoasă a Guvernului în domeniul energetic a amplificat inflația și a erodat puternic nivelul de trai al românilor în ultimele luni. Acum adaugă noi biruri. Multe altele vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2023”, a mai precizat Nicolae Pavelean.

Președintele USR Bistrița consideră că măsurile luate de coaliția de guvernare reprezintă ”un nou atentat la viitorul acestei țări”.

”Ceea ce face coaliția sărăciei în plan economic, haosul, incompetența și chiar reaua voință reprezintă un nou atentat la viitorul acestei țări. De ce? Pentru că mânați de sărăcie și de prigoana împotriva antreprenoriatului, un număr important de români va căuta din nou să își facă un viitor în afara granițelor și nimeni nu îi poate condamna. România pare din nou să fie azi un stat capturat de o majoritate solidă și unită în jurul scopului de a drena bani publici pentru ei și cei apropiați lor. Din păcate, nota de plată la final o vom plăti tot noi”, a încheiat Pavelean.

219 views
bookmark icon

One thought on “Nicolae Pavelean (USR): ”Intră în vigoare primele măsuri de jecmănire a românilor adoptate recent de coaliția PSD-PNL”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.