Nicole Cherry și Andra Gogan, la Bistrița, de Ziua Copilului

Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” au pregătit o serie de activități pentru a marca Ziua Internațională a Copilului. Potrivit municipalității, pe 1 iunie, cei mai mici dintre locuitorii orașului vor avea parte de animații, concursuri și demonstrații sportive și de dans, dar și de concerte susținute de Nicole Cherry și Andra Gogan.

Programul zilei de 1 iunie va debuta la ora 12:00, în Parcul Regele Mihai I al României, unde copiii se vor întâlni cu personaje din povești, vor putea realiza desene pe asfalt și vor putea asista la demonstrații de dans și sportive. Nu vor lipsi din peisaj nici jocurile și concursurile.

Distracția va continua de la ora 14:00 la Patinoarul sintetic din zona Hotelului Metropolis, acolo unde vor avea loc demonstrații și concursuri de role și patine.

Seara de 1 iunie se va încheia pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița, aici urmând să aibă loc concerte susținute de Andra Gogan și Nicole Cherry.

Data de 1 iunie marchează Ziua Internaţională a Copilului, ziua în care copiii din întreaga lume sunt sărbătoriți prin evenimente dedicate exclusiv lor, în care primesc cadouri, participă la ateliere creative şi se distrează împreună. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *